Köpenhamn

Danmark

KÖPENHAMNS FLYGPLATS - ETT NAV TILL VÄRLDEN

Från flygplatsen i Köpenhamn finns tillgång till över 145 internationella destinationer i världen. Boka din biljett direkt till din slutdestination via SASlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller LOTlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Flyglinjen mellan Örebro Airport och Kastrup trafikeras 6 dagar i veckan.

Eller varför inte stanna i den pulserande storstaden Köpenhamn, där finns något för alla. Shopping, muséer, historiska byggnader, arkitektur, mysiga caféer, restauranger i världsklass och mycket, mycket mer.

Fakta Danmark

Folkmängd: 5,614 miljoner

Huvudstad: Köpenhamn

Språk: Danska

Valuta: Dansk krona

Lättillgängliga transportmedel

Som turist är det lätt att transportera sig i Köpenhamn. Många av sevärdheterna ligger inom gångavstånd från varandra men kollektivtrafiken är utbredd och man kan alltid ta en buss eller välja tunnelbana. Köpenhamnarna själva transporterar sig till stor del med cykel, vilket man även kan göra som turist då det finns cyklar till uthyrning runt om i staden.

kort avstånd från kastrup

Köpenhamn har det kortaste avståndet i Europa när det kommer till avståndet mellan flygplats och centrum. På endast 12 minuter tar du dig mellan Kastrup och centralstationen mitt i centrala Köpenhamn. Tågen går var 10:e minut.

Tidtabell Köpenhamn

Pris och bokning

Arrival Guides

Läs mer om destinationen i pdf format

Hämta pdf-filen

Nyhetsbrev

Få senaste nytt från oss

Sevärdheter

Andra resmål