EXPONERA och KONFERENS

SYNLIGGÖR ditt varumärke i ett unikt sammanhang

Örebro Airport: Ett namn som bär vingar och öppnar dörrar. Här, där molnen möter marken och resenärer från hela Mellansverige samlas, finns en plats där ditt varumärke kan stiga till nya höjder. Välkommen till en flygplats som inte bara är en knutpunkt för resor, utan också en mötesplats för möjligheter.

  • Synlighet i Skyn: Örebro Airport är mer än landningsbanor och terminaler. Det är en scen där ditt företag kan skina. Varför inte låta ditt varumärke dansa och fånga blickarna från högtflygande resenärer? Här är chansen att synas när det verkligen räknas.
  • Logistikens Hjärta: Med sitt centrala geografiska läge har Örebro Airport blivit ett pulserande nav för företag och verksamheter inom logistik och frakt. Här möts inte bara människor, utan också idéer, produkter och möjligheter. Det är en plats där affärer tar fart och leveranser når nya horisonter.
  • Bredare Publik, Starkare Varumärke: Vi förstår vikten av att nå ut till fler. Kontakta oss, och vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att växa. Örebro Airport är inte bara en flygplats – det är en plattform för framgång. Låt oss tillsammans lyfta ditt varumärke till nya höjder! ✈️🚀

Ta kontakt med oss och låt oss utforska möjligheterna tillsammans. Vi ser fram emot att höra från dig! Kontakta Viktoria Johansson, Marknadsansvarig via E-post

Konferens & arrangemang

Träffas i en inspirerande flygplatsmiljö där världen är nära.

  • Konferens i terminal eller headoffice,
    offert upp till 30 pers.
  • Wifi och digital teknik ingår.
  • Offert från restaurangen
  • Passa på att boka in ett studiebesök

Kontaktperson eller Restaurang.

Vill du veta mer om att synas på flygplatsen? Kontakta Viktoria Johansson, Marknadsansvarig via E-post